2016. november 23., szerda

Tri-wing csillag csavarhĂşzĂł Nintendo GBA, DS - Jelenlegi ára: 599 Ft

A kĂŠpen lĂĄthatĂł
Tri-wing csillag csavarhĂşzĂł Nintendo kĂŠszĂźlĂŠkekhez
eladĂł.
Hårom ågú mini csillagcsavarhúzó (kb. 10 cm hosszú nyÊllel egyßtt). Nindendo DS, GBA, Wii Ês hasonló kÊszßlÊkek, kazettåk szerelÊsÊhez,  karbantartåsåhoz, akkucserÊhez elengedhetetlen szerszåm.
Ăšj, nem hasznĂĄlt, csomagolĂĄs nĂŠlkĂźli termĂŠk.
Ami ĂŠs ahogy a kĂŠpeken lĂĄthatĂł! Ha valami nem vilĂĄgos, kĂŠrdezz!
A termĂŠk ajĂĄnlott postakĂśltsĂŠge elĹ're ĂĄtutalĂĄs esetĂŠn 415 Ft.
--------------------------------------------------------------------------------------
FIGYELEM! Nagyon szĂŠpen megkĂŠrlek, hogy csak akkor licitĂĄlj, ha VALĂ"BAN MEG AKAROD VÁSÁROLNI a termĂŠket, ĂŠs MINDEN TEKINTETBEN ELFOGADOD A FELTÉTELEIMET:
Az aukciĂł esetleges nyertesĂŠvel maximum 3 napon belĂźl kapcsol atfelvĂŠtelt kezdemĂŠnyezek E-MAIL-ben,  Ês ezt viszont is elvĂĄrom. A termĂŠk Budapesti szemĂŠlyes ĂĄtvĂŠtele ZUGLĂ"BAN a HungĂĄria krt - ThĂśkĂśly Ăşt keresztezĹ'dĂŠse kĂśzelĂŠben lehetsĂŠges! Ha ez a helyszĂ­n nem felel meg, akkor a postai utat javaslom! A postakĂśltsĂŠg a vevĹ't terheli. A termĂŠket ajĂĄnlottan postĂĄzom, kezelĂŠsi ĂŠs csomagolĂĄsi kĂśltsĂŠget nem szĂĄmolok fel, csak a tiszta postakĂśltsĂŠget!
FizetĂŠs:
- rĂłzsaszĂ­n postai csekk
- bankszĂĄmlĂĄra ĂĄtutalĂĄs
- PayPal
- Mobiltelefon egyenleg tĂśltĂŠs : -D
Az egy hĂŠten belĂźl nem jelentkezĹ'k, a sokadik felszĂłlĂ­tĂĄsra sem fizetĹ'k, illetve a termĂŠket hĂĄrom hĂŠten belĂźl ĂĄt nem vevĹ'k negatĂ­v ĂŠrtĂŠkelĂŠst kapnak, sajnĂĄlom!
A termĂŠkre a hatĂĄlyos ĂşniĂłs jogszabĂĄlyok alapjĂĄn NEM vagyok kĂśteles garanciĂĄt vĂĄllalni! E nnek ellenĂŠre VÁLLALOM, hogy a vev! Ĺ' a postĂĄzĂĄst kĂśvetĹ'en 7 napon belĂźl kifogĂĄssal ĂŠlhet, ha a termĂŠk NEM a LEÍRÁSNAK megfelelĹ' (ĂĄllapot, mĹąkĂśdĂŠs, stb). A problĂŠmĂĄkat igyekszem rugalmasan kezelni, gyorsan megoldani!
KĂśszi, hogy elolvastad! JĂł licitolĂĄst!

Jelenlegi ára: 599 Ft
Az aukció vége: 2016-12-14 14:57 . Tri-wing csillag csavarhĂşzĂł Nintendo GBA, DS - Jelenlegi ára: 599 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése