2016. november 28., hétfő

Motorola DS4208-SR00007CWR vonalkódolvasó - Jelenlegi

Eladó a képen látható A Motorola/Symbol DS4278 vonalkódolvasó.  A termék használt, működőképes!
A szkenner alkalmas valamennyi egy- és kétdimenziós vonalkód irányfüggetlen (omnidirekcionális) dekódolására, melyről az SE3300-as olvasóegység gondoskodik. Különlegesen jó ergonómia, kedvező ár és nagy olvasási teljesítmény jellemzi, az általános felhasználású olvasót. Két változatban rendelhető: normál SR és nagyfelbontású HD (kis méretű, apróbb kódokhoz) változat.
A Symbol/Motorola DS4208 képes mobiltelefonok kijelzőjéről is feldolgozni a kódokat, így sok olyan ügyfél kedvében lehet járni, akik a telefonjukon rendszerezik adataikat - pl.: kuponokat, hűségkártyákat, belépőket, ajándékutalványokat. A felhasználók kényelmes megoldást nyújthatnak ügyfeleik számára, megszabadítva őket a felesleges papír alapú kártyáktól.
A Symbol/Motorola DS4208 szkennerek egyedülálló módon használják az RSM technológiát (RSM- Remote Scanner Management), amely a távolról történő menedzselést biztosítja. Ennek segítségével az olvasók konfigurálását távolról tudjuk elvégezni, olyan egyszerűen, mint akár a hálózati nyomtatók beállítását - le tudjuk kérdezni az eszköz gyári számát, gyártási idejét, vagy akár a firmware-t is.  vonalkódolvasó.  


Jelenlegi

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése