2016. november 5., szombat

Jawbone UP2 aktivitásmérő karpánt, Orchid Circl... - Jelenlegi ára: 25 290 Ft

A vékony, praktikus kialakítású UP2 aktivitásmérővel kihasználhatod a Jawbone UP alkalmazás előnyeit. Az UP2 vékony, áramvonalas, stílusos külseje a Smart Coach alkalmazást rejti, amely fitneszinformációkkal és aktivitási tervekkel segít céljaid elérésében. Az akár egy hetes akkumulátor-üzemidőnek köszönhetően pedig az állandó feltöltés helyett az egészséges életmódra koncentrálhatsz.
  
Smart Coach 
A Smart Coach megadja azt a motivációt és személyre szabott információt, amire a mindennapok során szükséged lehet céljaid eléréséhez. Az alkalmazás ráadásul folyamatosan tanul ahogy a Smart Coach egyre jobban kiismeri szokásaidat, egyre hasznosabb információkkal és tippekkel tud ellátni. Így te is a legtöbbet hozhatod ki magadból.
  
Aktivitásmérő 
Az alkalmazás a lehető legegyszerűbb módját kínálja, hogy jutalmazd magad a napi lépésszámokért, edzésekért és elégetett kalóriákért. Ez az első lépés az aktívabb életmód és a motiváltság fenntartása felé.
  
Alvásfigyelés 
Könnyedén nyomon követheted az alvásod idejét és minőségét. A Smart Coach kitanulja a szokásaidat, és személyre szabott javaslatokkal segít időben lefeküdni. A Smart Alarm ébresztőfunkció csendesen, a csuklód rezegtetésével ébreszt fel az alvási ciklusod optimális pontján, így felfrissülve kelhetsz fel.
  
Étkezések nyomon követése 
Az UP vonalkódolvasója, étlapkeresője és ételadatbázisa segítségével könnyedén feljegyezheted az étkezéseidet és nyomon követheted a kalóriákat. A Smart Coach segít az egészségesebb szokások kialakításában, és pontozza étkezéseidet az egészséges táplálkozás ugyanis többet jelent pusztán a kalóriák számlálásánál.
  
Kiemelt jellemzők 
      Megadja a több testmozgáshoz, jobb alvá shoz és fokozott erőnléthez szükséges m! otivációt
    Nyomon követi a lépésszámot, a testmozgást, az elégetett kalóriákat, valamint az alvás idejét és minőségét
    Követheted az elfogyasztott ételeket, italokat, kalóriákat és tápanyagokat
      A Smart Alarm ébresztőfunkció az optimális időpontban ébreszt fel a csuklód egyszerű rezegtetésével
    Az Idle Alert riasztófunkció jelzi, amikor ideje mozognod
      Vezeték nélküli kapcsolaton keresztül szinkronizálható a kompatibilis Apple-eszközökkel
  
Főbb tulajdonság 
Ezzel a vékony, stílusos aktivitásmérő karpánttal nyomon követheted testmozgásodat, alvásritmusodat és táplálkozásodat.
A Smart Coach alkalmazásban barátaidhoz és családtagjaidhoz is csatlakozhatsz, és közösen dolgozhattok céljaitok elérésén, de akár azt is megnézhetitek, milyen helyezést értetek el a csoportos eredménylistákon.
 
 
     

Jelenlegi ára: 25 290 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 . Jawbone UP2 aktivitásmérő karpánt, Orchid Circl... - Jelenlegi ára: 25 290 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése