2022. október 4., kedd

Soehnle AirFresh Wash 500 légtisztító - Jelenlegi ára: 30 000 Ft

Egészséges, tiszta és természetesen nedves levegő, egyetlen készülékkel: a Soehnle Airfresh Wash 500 megkönnyíti és biztosítja az egészséges életminőséget otthonában. Háromrétegű szűrőrendszerrel rendelkezik, amely elő-, EPA- és aktívszén szűrőkből áll, amelyek a levegőt megszabadítják a pollentől, a hajtól, a finom portól, a háztartási portól, a kevert poratkáktól és a kellemetlen szagoktól úgy, hogy a vízben forgó tisztító dob a legkisebb részecskéket is eltávolítja a levegőből – ez egy kétszintű rendszer, amely 30-szor hatékonyabb, mint az EPA-szűrők nélküli légmosók. A tisztított levegőt ezután egyenletesen elosztja az egész szobában.
 
A természetes, hatékony porlasztási technológia biztosítja a levegő különösen higiénikus nedvesítését, anélkül, hogy felmelegítené a vizet, vagy látható vízgőz keletkezne. Az ultrahangos párásítókhoz képest az Airfresh Wash 500 akár 99% -kal kevesebb baktériumot bocsát ki.
Automatikus üzemmódban az Airfresh Wash 500 figyeli a helyiség levegőjét, és automatikusan beállítja a helyiségben a párásodás intenzitását, hogy állandó és egészséges páratartalom maradjon fenn. Három teljesítményszinttel, a kívánt nedvességtartalom 80% -ig történő folyamatos beállításával, valamint egy maximum 12 órás üzemidővel rendelkező időzítővel egyedileg testre szabhatja a teljes levegő tisztításának időtartamát és intenzitását. A kívánt páratartalom elérése után – vagy ha üres a víztartály -, a készülék automatikusan kikapcsol. A nagy, cserélhető víztartály 4, 9 L űrtartalmú, és lehetővé teszi egy 35 m² -es helyiség párásítását. A szűrő kijelzése azt jelzi, hogy szükség van szűrőcserére, hogy mindig biztosított legyen a tiszta levegő.
2-in-1: hatékony légnedvesítés és tisztítás a természetesen tiszta és friss levegőért
Háromrétegű szűrőrendszer (előszűrő / EPO szűrő / aktív szénszűrő) az összes részecske 85% -át távolítja el a levegőből 0, 3 µ m-ig
Nagy, megvilágított LCD-kijelzőnek köszönhetően az aktuális levegő páratartalma nagyon jól leolvasható, még gyenge fényviszonyok esetén is
A helyiség levegőjének automatikus ellenőrzése állandó, optimális páratartalmat biztosít
Egyedi, folyamatos beállítás a kívánt páratartalomhoz (40% – 80%)
Maximális rugalmasság a páratartalom 3 különböző teljesítményszint-szabályozásában
Nagyobb, levehető 4, 0 L-es víztartály a kényelmes és hosszú működési idő érdekében
Ha a tartály üres, az automatikus kikapcsolás biztosítja a legmagasabb fokú biztonságot
Az időzítő funkció lehetővé teszi a futási idő egyedi beállítását maximum 12 óráig
Cserélhető szűrő szűrőcserélő kijelzővel a tiszta levegőért
A készülék egyszerű tisztítása higiénikus működést tesz lehetővé
Ideális allergiások számára (a termék allergiabarátságát az ECARF tanúsítja)
Optimális tisztítási és párásítási teljesítmény akár 35 m² -es szobákhoz
Hibátlanul működik
Ára 35. 000 ft (bolti ára 85. 000 ft)

Jelenlegi ára: 30 000 Ft
Az aukció vége: 2022-10-05 02:37 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése