2022. július 1., péntek

VADONATÚJ!!! FÉLÁRON!!! INOX!!! Csokoládé csoki szökőkút csokiszökőkút sajtszökőkút - Jelenlegi ára: 13 990 Ft

A licit tárgya: csokiszökőkút
Vadonatúj!!!
Féláron!!! új ára 70 Euro volt (2. kép)!!!
Eredeti dobozában, használati utasítással!!
Két kapcsolóval: az egyikkel a melegítés funkciót, a másikkal a cirkuláció funkciót kapcsolhatjuk be. Az alján az állítható talppakkal a zuhatagot körkörösen egyformára állíthatjuk.
Ausztriában vásároltam a fiam születésnapi partijára, de elmaradt. Új ára 69. 99 Euro volt. Minden porcikája saválló acél.  Vannak olcsó, műanyagból készültek. Kerülje őket! Akitől az ötletet kaptam egy olyant vett. Csak egy alkalommal tudta használni, az egész eldeformálódott az első használatkor!
A csokiszökőkút édes élmény a nyári kerti partikon, vagy beltéri bulikon egyaránt. Ha nem vagy édesszájú, akkor sajttal is használhatod. Ejtsd ámulatba, a családot, a barátokat, és a következő összejövetelről, garantáltan édes szájízzel távozik mindenki!
Első pillanatra emeletes csokoládétortára hasonlít. Az emeletek nem más, mint többszintes csoki zuhatagok. Gyümölcsöt, rolettit, puffasztott gabonát, vagy süteményt mártogathatunk bele. A gépet univerzálisan használhatod különböző csokoládékkal, krémekkel, Nutellával, fondüvel, de akár sajttal, és bármilyen más, hőre folyékonnyá változó élelmiszerrel. Itt egy recept: KATT IDE!
Termékleírás:
Rozsdamentes acél ház
Rozsdamentes acél torony / szökőkút
Motor és fűtés külön-külön kapcsolható
Stabil, állítható, gumírozott, lábak
Áramellátás: 230 V, 50 Hz, 85 W 
 
Van sok más termékem is, például homokszűrőm, papírszűrőm, érdemes egy percet szentelni rájuk! Ide kattintva megtalálhatóak!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van elég saját referenciám!


Jelenlegi ára: 13 990 Ft
Az aukció vége: 2022-07-02 02:24 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése