2021. december 1., szerda

Akvárium szűrőanyag.Aqua Cura Torf tőzeggranulátum. - Jelenlegi ára: 1 800 Ft


Akvárium szűrőanyag. Aqua Cura Torf tőzeggranulátum.  Külső szűrőkhöz.
1 literes kiszerelés. Mellékelve hozzá a szűrőanyagtartó tasak. Amibe belerakva , bele lehet helyezni a külsőszűrő tartályába.
Gyártói leírás:
Az édesvízi halak általában lágy és savas vízben élnek természetes élőhelyükön .
Ha nem találja újra ezeket a vízviszonyokat az akváriumában, ez azonnal észrevehető lesz a halakon,  és elveszítik szépségüket,  és lustán és céltalanul úszkálnak .
Annak érdekében, hogy édesvízi halai az akváriumban ne csak lassan úszkáljanak, vagy akár megbetegszenek is,  utánozniuk kell a természetes életkörülményeket az akváriumban .
Annak érdekében , hogy az akváriumban olcsón megteremtse halainak természetes feltételeit , javasoljuk tőzeggranulátumunk használatát .
Tőzegünk csökkenti a természetes karbonátos keménységet és pH -t, mivel felveszi az akvárium keménységének összetevőit, miközben huminsavak, nyomelemek és tanninok szabadulnak fel a vízben.
A csökkent karbonátkeménységnek és az alacsony pH -értéknek köszönhetően természetes lágy és savas vizet kap az akváriumba, ami elengedhetetlen a gyönyörű és aktív halakhoz .  Ezenkívül tőzeggranulátumunk megakadályozza az algák ellenőrizetlen növekedését az akváriumban, és halait gyengéden támogatják a sebek gyógyításában .
Szerezze be tőzegünket,  hogy gyorsan, egyszerűen és költségekkel érhesse el az optimális életkörülményeket édesvízi halai számára.
A karbonátkeménység és a pH -érték csökkentésével optimális életkörülményeket teremt halainak
Közlemény létfontosságú nyomelemek a akvárium vizének
Gátolja az algák növekedését
Támogatja a sebgyógyulást
Személyesen Nagykanizsán vehető át.
Postázási opció:
Postai csomagként előre utalás után : 1975. -
Vagy Foxpost automatába előre utalás után: 899. -


Jelenlegi ára: 1 800 Ft
Az aukció vége: 2021-12-02 00:39 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése