2021. november 27., szombat

Tigrisszem ásványkarkötő ajándék kísérő kártyával - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

A karkötő egyedi, saját alkotásom. 8 mm-es matt pirostigrisszem ásványgyöngyökből készült, bronz színű köztes díszekkel és hematit (réz színű) budhafej köztes dísszel, gumis damilra fűzve.
A képen látható ékszer 16-17 cm-es csuklón kényelmesen viselhető. Amennyiben a licit nyertesének ez a méret nem lenne megfelelő, kisebb vagy nagyobb méretben is elkészítem számára. Az átalakítást követően az eredeti design kismértékben megváltozhat.
Az ásványok feltételezett hatásairól  pár mondatban:
A Tigrisszem védelmet nyújtó kő, az egyik legerősebb talizmán! Szerencsekőnek is tartják. Nyugtat és oldja a stresszt. Erősíti a légutakat és a tüdőt, így a meghűlés, köhögés és az asztma gyógyítója. Jó hatással van az ízületekre és a csontozatra, csonttörés esetén is ajánlott. Aktiválja a mozgásszerveket, hatásos azok merevségével szemben. Segít porckorong problémánál, lumbágónál, reumánál, térdízület-gyulladásnál. Segítséget nyújt az idegi betegségek esetében. Erősíti a májat és a gyomrot. Baktériumok és vírusok ellen is jó. Nagyon jó hatással van a szemre és jól alkalmazható a különböző szembetegségek esetében. Megóv a rövidlátástól és a gyulladásoktól, erősíti a szaruhártyát.  
Csillagjegy:  Kos, Bika, Ikrek, Oroszlán.  
Csakra:  Napfonat csakra.
 -----------------
Fontos tisztában lennünk azzal, hogy a kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést, ha hittel és szeretettel használjuk őket.

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2021-11-28 10:39 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése