2021. szeptember 6., hétfő

Bioglan Biotic Balance Probiotikum - 30 db - Jelenlegi ára: 7 390 Ft


Márka:
Bioglan
Szállítási idő:
3 munkanap
Árukereső. hu Szállítási Idő:
3 munkanap
Probiotikum kapszula, 4 fajta baktérium törzsből, 20 milliárd hasznos baktérium / napi adag. Étrend-kiegészítő, a bélflóra állapotának regenerálásához.
Bioglan Biotic Balance összetevői:
- Lactobacillus acidophilus
- Lactobacillus rhamnosus
- Bifidobacterium longum
- Saccharomyces boulardii
Bioglan Biotic Balance Probiotikum - 30 db
A probiotikumok azok a baktériumok, melyek együtt élnek velünk, de nem okoznak megbetegedéseket. A barátságos baktériumok segítik az emésztést, védik a szervezetet az ellenséges baktériumok ellen, azaz erősítik az immunrendszert .
A probiotikumok azok a hasznos baktériumok, melyek együtt élnek velünk, de nem okoznak megbetegedéseket. A barátságos baktériumok támogatják az emésztést, védik a szervezetet az káros baktériumok ellen, vagyis erősítik az immunrendszert.
A bélflóra egyensúlya könnyedén felborulhat a hasznos baktériumok kárára, ilyenkor pedig fogékonyabbá válik a szervezet fertőzésekkel és betegségekkel szemben, miközben emésztési panaszok is fellépnek.
A bélflóra egyensúlyának megtartásában, valamint helyreállításában segíthet, ha a hasznos mikroorganizmusokat probiotikus készítményekkel pótoljuk.
A Bioglan Biotic Balance 20 milliárd élő baktériumot tartalmaz minden kapszula, a bélrendszer egészséges működése érdekében. Helyreállíthatja a sérült bélflórát . A 4 speciálisan kiválasztott baktériumtörzs természetesen fordul elő a bélben. Különösen magas a Bifidobacterium tartalma, melynek mennyisége gyorsan csökken szervezetünkben életkorunk előrehaladtával.
A Biotic Balance szedése az alábbi esetekben javasolt:
- Antibiotikumos kúra alatt / után
- Puffadás, Székerekedés, Bélgázok
- IBS
- Candida gomba
- Áteresztő bél szindróma
- Étel allergia
- Immungyengeség
Az emésztési - és immunfunkciók javulása mellett meg kell említenünk, mint pozitív változást:
- a közérzet javulását,
- a fáradtságérzet csökkenését ("úgy érezhetjük, energikusabbak lettünk")
A Biotic Balance kapszula előnyei:
- 4 szabadalmaztatott baktériumtörzs található benne,
- annyi jótékony baktériumot tartalmaz 1 kapszula, mint 4 hagyományos joghurt,
- a jótékony baktériumok mindegyike garantált, hogy élve jut az emésztőrendszerbe,
- a kapszulákat bárhová magunkkal vihetjük , így azonnali segítséget is jelenthetnek.
Adagolás, tudnivalók
Ne vegye be meleg folyadékkal. Naponta, étkezés közben 1 kapszula fogyasztása ajánlott. Hűtést nem igényel. Normál fogyasztás esetén, 1 termék 1 havi adagot tartalmaz.
Tárolás: 25°C fok alatt, száraz, hűvös helyen.
Figyelmeztetés: Amennyiben allergiás bármely összetevőre, ne fogyassza. A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl.
Összetevők: baktérium kultúrák (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium longum és Saccharomyces boulardii - laktózból/tejfehérjéből tenyésztve), kapszulahéj (hidroxi-propil-metil-cellulóz), csomósodásgátló anyag (magnézium-sztearát), színezőanyag (titán-dioxid).
Hatóanyagok 1 kapszulában:
Lactobacillus acidophilus: 5, 8 milliárd
Lactobacillus rhamnosus: 5, 8 milliárd
Bifidobacterium longum: 5, 8 milliárd
Saccharomyces boulardii: 2, 6 milliárd
Összesen: 20 milliárd baktérium
Figyelmeztetés!
A leírt termékinformációk a gyártóktól, forgalmazóktól, valamint nyilvánosan fellelhető szakkönyvekből, weboldalakról és tájékoztatókból származnak.
Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak semmiféle betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy annak megelőzésére. Szükség esetén (például vényköteles gyógyszerek szedése esetén) konzultáljon kezelő orvosával! A leírt jellemzők, hatások egyéntől függően változhatnak. A felsorolt hatásokat klinikai vizsgálatok nem igazolják, azokat a gyártói ajánlás, valamint fogyasztói visszajelzések alapján, tájékoztató jelleggel közöljük!
Az étrend-kiegészítők nem pótolják a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!

Jelenlegi ára: 7 390 Ft
Az aukció vége: 2021-09-07 00:54 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése