2021. március 23., kedd

XBOX 360 - The Adventures Of Tintin: The Secret Of The Unicorn - Jelenlegi ára: 3 240 Ft

The Adventures Of Tintin: The Secret Of The Unicorn
Tesztelt , hibátlan működés.
Fizetési információk:
Bankkártyás fizetés
Utánvét
Személyes átvétel
 
Szállítási információk:
GLS:
 bankkártyás/átutalásos fizetés: +890 Ft.
 utánvét: +1190 Ft.
Személyes átvétel:
Nyíregyházi üzletben (H-P.: 10-17h Sz.: 10-13h)
Budapesten az II. kerületben előre egyeztetve, rendelést követő 1-5 munkanaptól
Szállítás bélelt borítékban.
 
Te is kedveled Tintin kalandjait? A rajzfilm után most megérkezett végre a játék is, amely során most együtt élheted át ezeket a lenyűgöző kalandokat kedvenc hősöd társaságában, aki ismét remekel majd a The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn során.
A játék során Tintint és hű kutyáját kell majd irányítanod. Újságíróként persze hamar kiszagolhatod majd, hogy hol vannak az igazán nagy sztorik, így kincsvadászat, bűnüldözés, no meg persze rengeteg izgalom és veszély vár majd. Így bukkan rá az unikornis szarv különös esetére, ami szintén szenzációnak tűnik ? és amire Tintin mindenáron fényt szeretne deríteni. A sztori mód mellett várnak még érdekes és szórakoztató minijátékok is, valamint co-op mód is, amely nem csak izgalmas, de érdekes időtöltést kínál. Ha pedig még ez sem elég, akkor vár a Bonus szekció, ahol az összegyűjtött érdekességeket veheted majd jobban szemügyre.
Várnak az izgalmas és kicsit sem hétköznapi élmények Tintin oldalán! Az Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn egy kedves és nosztaligkus játék, amely kicsiknek és nagyoknak egyaránt élvezetes időtöltést kínál.
 
Alapítva 2009
 

Jelenlegi ára: 3 240 Ft
Az aukció vége: 2021-03-23 18:01 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése