2021. február 5., péntek

RUDOLF LUSKAC. A VÉGTELEN VADÁSZMEZŐKÖN - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

1957 Bibliotheca. 319 oldal, egészoldalas képekkel illusztrálva. Kiadói egészvászon kötésben, jó állapotban. nagyon jó könyv.
Rudolf Luskac: A végtelen vadászmezőkön
Volt egyszer egy cseh építészmérnök, aki 1927-től végigjárta a Szovjetuniót: Épített nagy házakat, kikötőket és minden egyebet. - Közben vadászott! - Aztán visszaköltözve hazájába, leírta vadászélményei, amit magyar nyelven is kiadtak, 1957-ben. Olyan csodálatos vadászterületeket, vadállományt és vadászembereket ismerhetünk meg ebből a könyvből, ami ma már elképesztőnek tűnik. Például a ma vadászának felfoghatatlan az olyan vadász elmondás, hogy volt egy orosz vadász aki fuvarost fogadott és lovaskocsi tételben lőtte a nyírfajdot eladásra.... és a többi izgalmas történetek... Az egyik legkitűnőbb, vadászkönyv, sokan méltatlanul nem ismerik. Érdemes megvenni.
"A puskám kitett magáért, lett légyen szó medvéről vagy hiúzról, süketfajdról, vörösgémről, vadkecskéről vagy jávorszarvasról. Az Amu-Darja partjainak dzsungeljeiben a legfélelmetesebb ragadozó, a tigris nyomát kutattam, s a tajga sűrűjében párduc szimatolta a lábam nyomát. A Kaukázus bércei közt órákon át kapaszkodtam, kúsztam a szédítően meredek sziklafalakon, mire puskavégre kaptam a vadkecskét, s csöndes tavaszi estéken nemegyszer álltam a Valdaj-hegység csemeteerdeiben, puskadörgéssel kísérve a hosszúcsőrű szárnyasok nászröptét. "
Egy remek állapotú könyvem van, ritka ilyen szép állapotban.
Vadászkönyvek óriási választéka ide kattintva.
Kedvező postázási díjakkal szállítunk az ország egész területére.
Miért érdemes tőlünk vásárolni?  Itt megtudhatja.  Személyes átvétel Makón.
Tízezer Ft feletti megrendelésnél nem számítunk fel postaköltséget.
Kérem tekintse meg böngészhető választékunkat ide kattintva.
polc: vadász

Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2021-02-05 21:53 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése