2021. február 19., péntek

Jereb Gábor: Repülési alapismeretek - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

A repülés a huszadik században a közlekedés egyik igen fontos ága. A személy- és a teherszállító repülőgépek útvonalai behálózzák az egész Földet. A légiközlekedésből hazánk is kiveszi a részét, légiforgalmi repülőgépeink a szomszédos országok fővárosain kívül rendszeresen felkeresik Európa számos fontos országát, de vannak Európán kívüli járataink is.
A repülőgépeket a közlekedési feladatok ellátása mellett a korszerű gazdálkodás számos területén is alkalmazzák. Felhasználják a mezőgazdaságban a levegőből is elvégezhető növényvédelmi munkák (például vegyszeres gyomirtás, permetezés, műtrágyázás) alaposabb és gyorsabb lebonyolítására, vízügyi ellenőrző feladatokra stb. A helikopterek különösen érdekes alkalmazási területe a különféle szerkezeteknek - például villamos távvezetéki oszlopoknak - egyébként nehezen megközelíthető helyekre való szállítása.
A repülés eszköze, a repülőgép és a helikopter, a legbonyolultabb járművek közé tartozik. A velük kapcsolatos tevékenységek, így gyártásuk, javításuk, üzemeltetésük és nem utolsósorban a légi járművek vezetése komoly szaktudást, alapos elméleti és gyakorlati felkészültséget igényelnek.
a képeken látható állapotban

Jelenlegi ára: 8 000 Ft
Az aukció vége: 2021-02-20 01:42 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése