2020. december 5., szombat

Indiai gyűrű árukészlet - Jelenlegi ára: 6 999 000 Ft

Kb 160, 000 darabból álló, szállító levéllel igazolt származású indiai cirkon köves gyűrű árukészlet eladó, vagy bármire cserélhető. Az árukészlet teljesen legális, vámkezelt, adózott, szabadon forgalomba hozható. Valamennyi gyűrű 16mm átmérőjű, de állítható. A tétel jelentős része a fotókon látható arany színű. De kisebb tételek vannak egyéb színekből is: ezüst, óarany, kék, zöld piros, fekete. Minden gyűrű 12db/doboz illetve 12 doboz/szortiment kiszerelésben van. Van olyan mely egy dobozban 12 egyforma, és van olyan doboz is, melyben mind a 12 db különböző fazon. Amint a képeken látható. Sajnos nincs rá mód, hogy itt mindet bemutassuk.
A gyűrűk alapanyaga acél, és különböző bevonattal vannak ellátva. Készítésüknél a négy köves kivitel dominál, és ezt készítették el igen változatos motívumokkal, és színekkel.
A minőséget mutatja, hogy hibás darab csak elvétve található, a helyéről kihullott kővel pedig még nem találkoztunk.
Kopásállósága is a magas színvonalat mutatja. Valamennyi gyűrű igényesen, kézi munkával készült, és mindegyik szépen eldolgozott, nem karcol, nem karmol, nem sorjás. Gyári számlás ára: 0. 85 USA Dollár / darab + szállítás + vám + Áfa, vagyis kb 1 USA Dollár/darab.
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok, bármilyen ajánlatot, ötletet meghallgatok. Barter (árucsere) is érdekel más árukészletre érték egyeztetéssel. Akár járművet, ingatlant is beszámítok. Bármilyen dolog érdekelhet! Szükség esetén kisebb mennyiségre külön aukciót indítok!
Ha kérdése van, ne habozzon! Soha nem lehet tudni, nem-e valami okosság kerekedik ki belőle mindkettőnknek!
Mielőtt licitálna kérem érdeklődjön, mert máshol is hirdetem a terméket!
Nézze meg további hasonló érdekes aukcióinkat!

Jelenlegi ára: 6 999 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-06 07:13 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése