2020. november 21., szombat

Tommy Hilfiger női magas nyakú pulóver nagyon extra, szép állapotban eladó M méretezésű! - Jelenlegi ára: 2 555 Ft

Eladó gyermekem kinőtt Tommy Hilfiger pulóvere!
   Nagyon keveset használt, igen megkímélt, szép állapotban megmaradt vastagabb meleg darab...   Ahogy a fényképeken is megfigyelhető!
100% cotton...   Logók, feliratozott patentek, cimkék a megfelelő helyeken! Minden patent előírásszerűen működik! Nem foltos, nem szakadt, nem nyúlt ki, nem volt javítva!!
A cimkéjén M méret jelölés van, de megadtam a fontosabb adatait cm-ben is...   a választásnál kérem ezeket figyelembe venni!
Korrekt ajánlat esetén hamarabb is lezárhatom az aukciót!
   Az aukcióimra feltöltött összes termék dohányfüst, és állatszőr mentes lakásból származik!!
   Megkérek minden kedves érdeklődőt, hogy esetlegesen felmerült kérdéseit a félreértések elkerülése érdekében még licitálás ELŐTT tegye fel!! Licitet nem áll módomban törölni… és nem is kívánok ezzel foglalkozni.
     Csomagküldési opciók választása esetén a mindenkor aktuális díjak az irányadók!!
  A személyes átvételre Szegeden van mód előzetesen megbeszélt helyen és időpontban!! A munkám miatt gyakran csak délelőtti, avagy 16: 00 utáni időpontok jöhetnek szóba!
 
   Reményeim szerint eddigi értékeléseim meggyőzik az esetlegesen kétkedőket, hogy nem célom senkit tévedésbe ejteni! A licitálásra feltett termékeim minden hiányosságát igyekszek feltüntetni, fényképezni.
 
    Köszönöm, hogy elolvastad, Kérlek nézz szét egyéb motyóim között is, hátha kincset találsz!


Jelenlegi ára: 2 555 Ft
Az aukció vége: 2020-11-21 23:45 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése