2019. november 21., csütörtök

Doogee X60 8GB Dual sim Black - Jelenlegi ára: 24 650 Ft

Doogee X60 8GB
 
 
 
Még több minden ráfér a képernyőre
A készülék előlapján található 19: 9-es képarányú kijelzőt oldalról szinte nem határolja keret, így a telefon a méreteihez képest egyrészt kompaktnak mondható, másrészt pedig ha filmezel vagy böngészel, minden tartalom könnyedén kirajzolódik majd rajta.
 
 
Vibráns színek, kiváló felbontás
A LED panel élethű színeket jelenít meg, így olyan, mintha a virágokat tényleg élőben látnád, vagy mintha a mozivászon megelevenedne. Az 5, 5 hüvelykes megjelenítő HD felbontású (480 x 960 pixel), így garantált az éles kép, a kiváló élmény, legyen az filmezés vagy éppen dokumentumolvasás.
 
 
Négymagos processzor
A Dooge X60 belsejében egy MediaTek MTK6580M lapka található, amelynek négymagos processzora bőséges erőforrással látja el a készüléket, így ha játékok futtatására, vagy összetettebb weboldalak, programok megnyitására kerülne sor, a telefon akkor sem fog belassulni.
 
 
Dupla hátlapi kamera a tökéletes fotókért
A 8 és a 5 megapixeles dupla hátlapi kamerával az X60 lélegzetelállító panorámafelvételeket képes készíteni. A továbbfejlesztett képfeldolgozási algoritmusnak és az f/2. 0-s rekeszértékkel rendelkező szenzornak köszönhetően éjszaka is nyugodtan lehet fotózni, vagy akár Full HD felbontásban videózni.
 
 
Nem kell napközben töltő után kutatni
A 3300 mAh kapacitású akkumulátor megbízható társat varázsol a mobilból, nincs szükség izgalomra, a nap végén és bőven marad töltöttség, sőt, visszafogottabb használattal még a két napos üzemidő elérése is lehetséges, ami manapság egyre kevesebb okostelefonnál mondható el.
 
 
Biztonságos adatvételem
A hátlapra szerelt ujjlenyomat-olvasóval biztonságban tudhatod adataidat, vigyázhatsz a telefonon tárolt fájlokra. A biometrikus szenzor villámgyorsan működik, a mintákat akár 0, 1 másodperc alatt felismerni, így nemcsak biztonságos, hanem kényelmes is.
 
 
Trendi színek, minőségi külső
Az X60 fekete és arany árnyalatban vásárolható meg, ezáltal elegánsnak és fiatalosnak mondható. A minőségi anyaghasználat már az első kézbevételkor érezheti, hogy milyen nagyszerű telefont álmodtak meg a mérnökök.
 
 
Fülhallgatóval is lehet zenét hallgatni
A Doogee újdonságáról szerencsére nem maradt le a 3, 5 milliméteres jack kimenet, így a jól megszokott fülhallgatód csak hozzácsatlakoztatod a telefonhoz és máris hallgathatod kedvenc zeneszámaidat.
 
 
Friss és biztonságos operációs rendszer
Az Android Go operációs rendszer tartalmazza a biztonsági frissítéseket, valamint a legújabb funkciókat, ezáltal minden program futtatható, a Play Áruháznak köszönhetően pedig több százezer alkalmazás letölthető.
 
Két kártyát kezel
A készülék két microSIM-et képes fogadni, vagyis nem kell két mobilt a zsebedben vagy a táskádban cipelned, ha egyszerre szeretnél elérhető lenni a munkahelyi és az otthoni telefonszámodon.

Jelenlegi ára: 24 650 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése