2019. október 2., szerda

Apple iPhone SE 32GB space gray mobiltelefon (Apple Certified Refurbished) - Jelenlegi ára: 87 990 Ft


Apple felújított termék
 
Az Apple által felújított telefonok új burkolatot, akkumulátort és csomagolást kaptak. Garanciájuk nem tér el a normál Apple garanciaidőtől ami 12 hónap.
 
További részletek:  https: //www. apple. com/shop/browse/home/specialdeals/iphone
 
Bemutatjuk eddigi legerősebb 4 hüvelykes telefonunkat, az iPhone SE-t. A telefon megalkotásához alapjaiban újítottuk meg egyik legkedveltebb dizájnunkat. Az A9 chip megegyezik az iPhone 6s-be épített fejlett processzorral. A 12 megapixeles kamera elképesztően szép fotókat és 4K-s videókat készít, a Live Photos funkció pedig életre kelti fényképeidet. Mindez együtt: egy iPhone, mely kicsi, de a tudása a nagyoké.
Szeretett dizájn imádnivaló újdonságokkal 
Az iPhone SE megalkotásával az egyik legnépszerűbb dizájnunkat tettük még tökéletesebbé. A gyöngyfúvott alumínium­ borítás miatt szaténos felületű, könnyű és kompakt telefon kényelmesen kézre áll. A 4 hüvelykes Retina kijelzőn minden élénkszínű és tűéles. A telefon megjelenését rézsútos metszésű, matt felületű élek ésszínében a borításhoz illő, rozsdamentes acélból készült embléma teszi teljessé.  
A négyhüvelykes mobilok csúcsa 
Az iPhone SE lelke az iPhone 6s-be is épített eddigi legfejlettebb processzor: az A9 chip. Az asztali gépeknél megszokott, 64 bites architektúrájú chip tényleg bámulatos számítási és reakciósebességgel bír. Játékkonzoloknál megszokott grafikai teljesítményével pedig a játékok és appok hihetetlen látványosak és élvezetesek lesznek. Ez a chip valóban minden téren hatalmasat alakít.  
Szuperhatékony M9 mozgáskövető koprocesszor 
Az A9 chipbe közvetlenül beágyazott M9 koprocesszor a gyorsulásmérő, az iránytű és a giroszkóp segítségével a mozgásadatokat rögzítő fitneszfunkciókat, köztük a lépésszámlálást és a távolságmérést is biztosítja.
Az egyetlen kamera, amire szükséged lesz 
A telefon 12 megapixeles kamerájával olyan éles és részletgazdag fotókat készíthetsz, mint az iPhone 6s-sel. A kamera videózásnál és vágásnál is ugyanezt a minőséget hozza: az 1080p-s HD-videók felbontásának akár négyszeresét is elérő, 4K-s felvételekre képes.  
Live Photos. Örökítsd meg a pillanat pillanatait is.  
A Live Photos funkció mozgás és hangok hozzáadásával kelti életre fényképeidet. Csak tartsd hosszan ujjad a 12 megapixeles felbontású fotó bármely pontján, és újra átélheted a felvétel pillanata előtti és utáni mozzanatokat – így válnak képeid eleven emlékké.  
FaceTime HD-kamera Retina Flash vakuval. A szelfid még jobban mutat.  
A Retina kijelző nemcsak egy képernyő: vakuként is használhatod a FaceTime HD-kamerához. Egy speciális kijelzőchipnek köszönhetően a Retina Flash vaku a megszokottnál háromszor nagyobb fényerővel képes felvillantani a kijelzőt, így alacsony fényviszonyok mellett és éjszaka is ragyogó szelfiket készíthetsz. A True Tone technológia igazodik a környezeti fényekhez, így minden szín és bőrszín természetesebben jelenik meg.
iCloud-fotókönyvtár. Az összes fényképed és videód mindig veled.  
Az iCloud-fotókönyvtár tárolja és naprakészen tartja minden fotódat és videódat az összes eszközödön: mindenhol automatikusan frissíti őket a rajtuk végzett módosításaiddal együtt. Így a múlt heti és a tavalyi képeket is bárhonnan könnyen eléred.  
Megerősített adatvédelem. Ott van az ujjad hegyén.  
A Touch ID-vel egyszerűen és biztonságosan oldhatod fel a telefonod zárolását – hiszen a legtökéletesebb jelszó az ujjlenyomatod: nincs belőle két egyforma, ráadásul mindig kéznél van.  
Gyorsabb 4G/LTE és Wi? Fi kapcsolat 
A 802. 11ac szabványt támogató Wi? Fi- és 4G/LTE-kapcsolatnak köszönhetően nemcsak internetezhetsz, valamint appokat és játékokat tölthetsz le, de folyamatos átvitelű videókat is lejátszhatsz. Az iPhone SE emellett az LTE-sávokból is többet támogat, így jobban tudsz vele roamingolni2. A Bluetooth technológia támogatásával pedig a telefonod folyamatos kapcsolatban áll Apple Watchoddal, külső hangszóróiddal és más eszközeiddel.
iOS 10. Amitől igazán páratlan az iPhone.  
Az iPhone SE lelke a könnyen kezelhető, bámulatos funkciókat és tökéletes biztonságot nyújtó iOS 10 – a létező legfejlettebb mobil operációs rendszer.  Öröm ránézni, élmény használni: az iOS még a legegyszerűbb feladatokat is élvezetessé teszi az iPhone-on.  

Jelenlegi ára: 87 990 Ft
Az aukció vége: 2019-10-22 17:27 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése