2019. augusztus 23., péntek

Hive Clean 0.5 Liter - Jelenlegi ára: 8 390 Ft

LEÍRÁS
Hive Clean (0, 5L) támogatott atkaölő.
Kiszerelés: 0, 5 liter
Összetétel:
? éteres olajok,
? víz,
? szacharóz,
? citromsav,
? oxálsav,
? propolisz-kivonat,
Gyógyszerforma:
Oldat külsőleges felhasználásra.
Gyártó:
SPAGYRA, Ausztria az A F& B Gmbh, Ausztria megbízásából
Célállat:
Mézelő méh.
Hatásmechanizmus:
A BeeVital HiveClean bevitelével mikroszkopikus cseppek ragadnak a méhek szőrszálaira. A méhek társas érintkezése és takarítási ösztöne révén a készítmény egyenletesen oszlik a többi méhre is. Az így aktivált méhek alaposan kitakarítják a sejteket az elhalt lárváktól. Ezek és minden más idegen test is, mint a szennyeződések a méhek felerősített takarítási ösztöne révén azonnal kikerülnek a kaptárból. Megfelelő alkalmazás esetén a szer semmilyen káros hatást nem gyakorol sem a méhekre, sem a fiasításra, sem a méhkirálynőre.
Alkalmazás módja:
Melegítse fel a BeeVital HiveClean testhőmérsékletűre, és 10-25C levegőhőmérsékletnél alkalmazza. Ha túl meleg van, a méhek elhagyják a fiasításos lépeket, és ez kevésbé kielégítő eredményhez vezet. Ezért leginkább a késő délután alkalmas a BeeVital HiveClean használatára. Alkalmazza a BeeVital HiveCleant először az év elején, az első pollenhordás után, meleg időben. Júliusban-augusztusban a pergetés után ajánlott az ismételt alkalmazás. November decemberben szükség esetén újra alkalmazhatja a BeeVital HiveCleant a telelőfürtökre. Egész évben lehet kontrolltesztet csinálni a fészekben, illetve a telelőfürtökben. Figyelembe veendő, hogy a fiasítás nélküli időszakban elég mindössze egyszer alkalmazni a BeeVital HiveCleant.
Intenzív ápolás:
1. Alkalmazás az első napon
? az elsőtől a nyolcadik napig hatásos.
2. Alkalmazás a hatodik napon
? a hatodik a tizennegyedik napig hatásos.
3. Alkalmazás a tizenharmadik napon
? a tizenharmadiktól a tizennyolcadik napig hatásos.
Adagolás:
Attól függően, hogy mennyire erős a család, és hogy hány léputcát foglalnak el sűrűn, kb. 20 ml BeeVital HiveCleant kell befecskendezni az alsó fészek belső 7-8 léputcájába. Csak vékony sugárban szabad folyatni! Használat előtt jól rázza fel!
Élelmezés-egészségügyi várakozási idő:
A BeeVital HiveClean valamennyi összetevője mind a felhasználókra, mind a méhekre veszélytelen. A fontos összetevők a 2377/90 számú, 1990. 06. 26-i EGK rendelet II. mellékletében szerepelnek, mint olyan alapanyagok, melyekre nem kell megállapítani állati eredetű élelmiszerekben maximális maradékanyag szintet. Ennek megfelelően nem áll fenn az a probléma, hogy maradékanyag lesz a mézben.
Bioméhészeteken engedélyezett.
Tárolás:
Szobahőmérsékleten (fagymentes helyen) mindig gondosan zárt állapotban tárolandó. Felnyitott állapotban, fénytől védett helyen 6 hónapig tárolható.
Rendelhetőség:
Vény nélkül kiadható.
Forgalmazhatóság:
Szabadforgalmú készítmény.

Jelenlegi ára: 8 390 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése