2019. március 20., szerda

Hauser UH-58 ultrahangos hideg párásító Maci formájú - Jelenlegi ára: 6 500 Ft

a képeken látható állapotú (egy vízszűrő cserét lassan megérdemelne, ezer Ft. ) hideg párásítót kifejezetten ajánljuk gyerekszobába, vagy olyan lakásba, ahol kisgyerekek élnek.
A maci formájú Hauser UH-58 ultrahangos párásító maximum 35 m2-es területet párásítására képes.
A párásító feje cserélhető. Ha gyermekünk nagyobbacska lesz, a maci fejet egy semleges félgömbre cserélhetjük, így a készülék hosszú távon is használható.
A Hauser UH-58 párásító legfőbb jellemzői:
- A víztartály űrtartalma: 3 liter
- Párásítási mód: ultrahangos
- Szabályozható párakibocsátás
- Cserélhető fej (maci vagy semleges félgömb)
- Max. vízpára kibocsátás: 350ml/h
- Helyiség javasolt max. mérete: 35m2 (95m3)
- Automatikusan kikapcsol, ha kifogy a víz a tartályból
- Teljesítmény: 25W
- súly 3 kg
Nem elég, hogy párásítani kezded a szoba levegőjét, az sem mindegy, hogy hideg párásítót, vagy meleg párásítót használsz! Meleg párásítással akár akaratodon kívül ronthatsz is a lakás klímáján, nehezebbé teheted az éjszakai levegővételt.
A meleg és a hideg párásító abban különböznek egymástól, hogy a vizet milyen módszerrel és milyen formában juttatják be a légtérbe. A hideg és a meleg párásító által előállított vízpára teljesen más jellegű, máshogyan is viselkedik a légtérben.
A meleg vízpára és a hideg párásítás közti különbséget könnyen elképzelheted: a meleg párásítás eredménye a fürdés utáni fürdőszoba, a hideg párásítás pedig legjobban az eső utáni illatos levegőhöz hasonlítható.
Hideg párásítás esetén tehát még a magas relatív páratartalom esetén sem fogod úgy érezni magad, mintha ledobtak volna egy trópusi dzsungel közepén. Hideg párásítás, mellette hűvösebb levegő adja a legelviselhetőbb, leginkább kellemes klímát a lakásban. Ez a nyári záporhoz hasonlító hőmérséklet és páratartalom.
A legkorszerűbb párásító berendezés ma az ultrahangos hideg párásító. Ez a készülék magas frekvenciájú, gyors rezgéssel valójában mikroszkopikus méretű apró cseppecskékre porlasztja szét a vizet, majd ezeket a cseppeket fújja ki a légtérbe. A légzéskönnyítés szempontjából ez a leghatékonyabb módszer. Az ultrahangos párásítók porlasztása olyan hatást kelt, mint amikor a sós vízből készült orrspray-t használod. A légutakba nem párás levegő kerül, hanem az orrodat, légutaidat is nedvesen tartó, apró vízcseppek, melyek nem engedik kiszáradni az orr nyálkahártyáját. Az éjszakai nyugodt alvás, zavartalan légzés érdekében érdemes ilyen típusú készüléket vásárolni.


Jelenlegi ára: 6 500 Ft
Az aukció vége: 2019-04-09 22:38 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése