2018. május 30., szerda

Összecsukható esernyő / Budapest Collection - Jelenlegi ára: 2 990 Ft


Összecsukható esernyő / Budapest Collection
Egy jó esernyőnek két funkciót kell betöltenie, menedéket nyújtson tulajdonosának az időjárás viszontagságaitól, és az is fontos szempont, hogy előnyös megjelenést biztosítson, a szürke esős időben is, hiszen az esernyő öltöztet.
A Budapest 2016 kollekcióval elégedett leszel, hiszen a fent leírtak kritériumoknak maradéktalanul megfelel, vízlepergető felülete nem engedi, hogy megázz, fővárosunk meghatározó épületei pedig minden magyar ember szívét megdobogtatják.
A divatszakértők szerint az esernyő olyan, mint egy kiegészítő ruhadarab, ezért figyelmet érdemel színének, formájának megválasztása is. Budapest legszebb nevezetességei kerültek ezekre a strapabíró, félautomata esernyőkre, most öt kivitelből választhatsz a készlet erejéig.
Könnyű, de masszív alumínium-ötvözet szerkezettel, félautomata mechanizmussal, és extra kényelmes markolattal rendelkezik. A vadonatúj Budapest Collection darabjai egyben extravagáns és egyedi megjelenést kölcsönöznek, hogy ne kövesd, hanem diktáld a divatot! Az ernyővászon 100%-ban vízlepergető, a legnagyobb eső sem fog ki rajta! Rendelés esetén választásod a megjegyzés rovatban jelezd felénk, hogy biztosan olyat csomagoljunk be Neked, amilyet szeretnél!
Technikai információk:
Budapest Collection, vadonatúj kivitel
Félautomata esernyő
100% vízlepergető
Legnagyobb átmérő kinyitva: 90 cm
Mérete összecsukva: 30 cm; kinyitva: 55 cm
A termékre 12 hónap garanciát vállalunk!
Eredeti ár: 7 990 Ft
Akciós ár:
2 990 Ft


Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2018-06-20 01:13 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése