2018. január 20., szombat

50,56,62 cm kislány ruhacsomag - Jelenlegi ára: 500 Ft

Kedves Érdeklődő!  
Családunk által kinőtt ruháinkat, lábbeliket, játékokat szeretnénk licitre kínálni. 3 gyermekünk van, sok-sok ruhától, használati tárgytól szeretnénk megválni. Valamint férjem egyéni vállalkozó és az ő munkái is megtalálhatóak lesznek a feltöltött  dolgok között. Ezért bátran merem ajánlani, hogy nézd meg további termékeimet is!
A ruhák füst és állatszőr mentes lakásból vannak, minden esetben tisztán, babás mosógéllel, öblítővel átmosva postázom, sőt ha időm engedi ki is vasalom! Rongyos, szikidt-szakadt darabot nem árulok, amit én nem vennék meg, azt nem is adom el!!  Ezért bátran merem ajánlani, hogy nézd meg további termékeimet is!
A licit tárgya  12 db-ból álló babaruha csomag kislányoknak. 3 ruha, 5 body, 1 leggings, 1 blúz/felső, 1 pizsi (body és leggings).
Minőségben használtak, de egy babát bőven kisolgál még, Persil babás mosógéllel, illetve Tomi folyékony babás mosógéllel vannak mosva, babás öblítővel vannak öblítve.
Előre utalás után tudunk postázni, félre nem teszünk semmit. Természetesen ha valami közbejön megértjük hisz emberek vagyunk, de kizárólag abban az esetben ha a vásárló jelez felénk. Közvetlenül licitálás után olyat el sem fogadok, hogy véletlenül licitáltam, bocsi mégsem kell, ez esetben negatív az értékelésem.  
Kösznöm ha végig olvastad, szép napot! : -) 

Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2018-01-25 17:03 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése