2017. december 7., csütörtök

Prémium minőségű Gyűrűs Mappa akár prezentációra vagy gyűjtemény tárolására bemutatására. - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

A fényképeken látható termék kerül értékesítésre, a felvételeken látható állapotban, minőségben!
A képeken látható mappa tárolásra, saját gyűjtemény bemutatására stb. kiváló , fülének köszönhetően könnyen szállítható , a fül oldalra hajtható nem fix! Prémium minőségű nem gagyi Kínai ! Minden olyan tételt beletudsz tenni ami lefűzhető tasakba tettél először ? mint ahogy a képen is látod mutatóba tettem fel A4-es 4x4 osztású tartót amiben képeslapok vannak a mappa lyukosztása kompatibilis minden a forgalomban levő akár más méretű lefűzhető tasakokkal tartókkal . Mivel felállítható így könnyen bemutatható vele a gyűjteményes anyag így kevesebb helyet foglal. A termék ára : 2000ft /db posta alap esetben 950ft több darab rendelés esetén ez változik. Jelenleg 10Db Van készleten , rendelhető! A benne levő lefűzött anyagok csak bemutatásra szolgálnak! Rendelhető hozzá A4-es 4x4 osztású képeslap tartó melybe 40db illetve duplán 80db képeslap fér el "mint a képeken " 10db /csomag egy csomag ára : 1600ft
Ha az állapottal, minőséggel, szállítási költséggel kapcsolatban bármilyen kérdése van, szívesen válaszolok rá a vásárlás elott!  
Utánvéttel nem postázok! Csak előreutalást fogadok el, illetve pénz befizetést. Pay-Pal fizetés is lehetséges  ehhez egyeztetés szükséges! A vásárlásról számlát adok, melyet a vásárolt tételekkel együtt postázok,  Ha posta költségről is szeretne számlát kérem előre jelezni !
Postázás első sorban ajánlott postakész borítékban történik ez esetben súlykorlát nélkül 2000Grammig de maximum 20mm boríték vasatgságig ! A termék, termékek és a csomagolás együttes súlya határozza meg a postaköltséget így ezt e-mailben közlöm a nyertes vásárlóval!
Postázás a kiegyenlített postadíj és termékdíj beérkezését követoen maximum 4-5 munkanap általában ez már a pénz megérkezését követo másnap megtörténik. A bankközi forgalomban nem érvényes a kerekítési szabály így kérem mindig a teljes összeget elutalni még akkor is ha a végösszeg 1, 2, 3 vagy 4 Ft-ra végzodik!!!

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2017-12-28 05:14 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése