2017. október 24., kedd

No1 Mosó Parfüm Classic - Királynők 200ml/40 mosás + ajándék Baba mosódió labda - Jelenlegi ára: 999 Ft

A No1 Mosóparfüm Classic - Királynők szuperkoncentrátum kifejezetten a mosódióval mosott ruhák illatosítására kifejlesztett termék. A rózsaillat pozitív energiával tölt fel, oldja a feszültséget, kellemesen pihentető hatást nyújt.
A ruhák kellemesen puha tapintásúak és finoman illatosak lesznek, mert ez a csodás mosóparfüm nem csupán kitűnő illatú, de lágyít, kondicionál és kisimítja a szálakat.
MOST AJÁNDÉK NO1 BABA MOSÓDIÓ LABDÁVAL!
Hogyan kell használni a No1 Mosóparfümöt?
Ezt a bőr- és környezetbarát terméket gyakorlatilag ugyanúgy kell alkalmazni, mint a hagyományos öblítőket, csak sokkal kevesebb kell belőle. A mosógép öblítő rekeszébe kell adagolni egy mosáshoz 1/2 kupaknyit, azaz 5 ml-t. Így egy 200ml-es flakon 40 mosásra elegendő.
Egybehangzó vásárlói vélemények és saját tapasztalatunk is azt mutatja, hogy egy átlagos adag ruhához 1/2 kupaknyi No1 Mosó Parfüm Classic - Királynők szuperkoncentrátum bőven elegendő. Bármilyen hihetetlen, ez az 5ml sokkal tartósabb illatot eredményez, mint egy adag hagyományos öblítő.
A No1 Mosódió termékcsalád a teljes mosási folyamatot felöleli. Nézd meg a No1 Mosódió labdát, a színes és fehér ruhákhoz való aktivátorokat és a  is!  
GYERMEKEDTŐL MINDIG TARTSD TÁVOL A MOSÁSHOZ HASZNÁLT SZEREKET!
 


Jelenlegi ára: 999 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése