2016. december 27., kedd

Fjallraven aláöltözet S-es - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Eladó olive színű FJALLRAVEN ABISKO VENT SHIRT női S-es méret
Mell:  46 cm            Derék:  42 cm          Csipő: 46 cm         Testhossz: 64-68 cm          Ujj:  61 cm             Váll:  10 cm
A Fjallraven története Svédországban 1950-ben kezdődött az akkor mindössze 14 éves ? ke Nordin egy hegyi túráján. ? ke egy akkoriban használatos hátizsákkal vágott neki az erdőnek, de út közben döbbent rá, hogy a hátán körteformára deformálódott zsák milyen kényelmetlen, bosszantó útitárs. Egy gyors elhatározással saját kezébe vette az ügyet és fából vázszerkezetet készített, hogy a súlyt egyenletesen oszlassa el a hát felületén. Az évek teltek és idővel ? ke megalapította saját cégét Fjall Raven néven. Célkitűzéseik azonban változatlanok maradtak: megfelelni az állandó kihívásoknak, innovatív és okos megoldásokat találni, folyamatosan fejleszteni az anyagokat, kevesebb súlyt és nagyobb mozgásszabadságot biztosítani.  
A cég által kifejlesztett felszerelések nem követik a legújabb trendeket, hanem hosszan tartó minőséget kínálnak. A funkcionális felszerelés elősegít, hogy a természettel való találkozásból mindig a lehető legtöbb pozitív élménnyel térhessünk vissza a dolgos hétköznapokba.  
LEÍRÁS
Könnyű, jól csomagolható hosszúujjú póló túrázáshoz és nagy fáradsággal járó tevékenységekhez. Praktikus poliészter anyagból készül, amely elvezeti a nedvességet, és gyorsan szárad. Karcsúsított, nőies fazon raglán szabású ujjal és kerek nyakkivágással. Flatlock varrással, ami minimálissá teszi a kidörzsölődés kockázatát.
Kérlek vásárlás előtt kérdezz, akár a termékről, akár a postázásról! Csere nem érdekel! Fizetés kizárólag banki előre utalással lehetséges. Licitet NEM TÖRLÖK!
Ajánlottan postázok, sima levélként, még SAJÁT FELELŐSÉGEDRE SEM, de egyeztetés után személyes átvételre a termék helye szerinti kerületben van lehetőség, máshol NEM! Csak hétköznap délután.
KÉRLEK A FELTÜNTETT SZÁLLÍTÁSI MÓDOK KÖZÜL VÁLASSZ, NE AJÁNLJ EGYÉB MÓDOT, CSAK EZEKET TUDOM BIZTOSÍTANI!
Kérlek ne felejtsd el, hogy a Vatera szabályzatát, mindketten elfogadtuk!
. A sikeres zárást követően a Vatera automatikus értesítőt küld, 7 nap áll rendelkezésedre a lebonyolításra.
KÖSZÖNÖM, HOGY BENÉZTÉL ÉS HOGY VÉGIGOLVASTAD!

Jelenlegi ára: 4 500 Ft
Az aukció vége: 2017-01-16 16:08 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése